„Jdu, abych vám připravil místo.“  Jan 14:2

Pusťte z hlavy všechny ty nápady, které znáte z filmů, jako jsou mlhavé břehy a duchové bez těla vznášející se na onom světě za tajemných zvuků keltské hudby! Nebe bude jiné:
1) Domov vybudovaný právě pro vás. Máte strach o to, kam půjdete, až zemřete nebo kam odešli vaši milovaní? Nebojte se. Ježíš řekl: „Nermuťte se v srdcích. Věříte v Boha, věřte i ve mne. V domě mého Otce je mnoho pokojů; kdyby tomu tak nebylo, řekl bych vám to. Jdu, abych vám připravil místo. Až odejdu a připravím vám místo, zase přijdu a vezmu vás k sobě, abyste i vy byli, kde jsem já“ (Jan 14:1-3).
2) Město, které se vám bude líbit! „Já, Jan, jsem uviděl svaté město, Nový Jeruzalém“ (Zjevení 21:2). Je to přesně čtverec o velikosti 1400 mil čtverečných. Táhl by se od Londýna k Petrohradu, od Glasgow po Gibraltar. Je čtyřicetkrát větší než Anglie, desetkrát než Francie a větší než Indie. A to je jen přízemí. Je stejně vysoký jako široký, 600 000 pater, což je více než dost místa pro miliardy lidí, aby vcházely a vycházely. A ony budou vcházet a vycházet. Brány nebudou nikdy zavřené. Proč je také zavírat? Boží nepřátelé budou zapuzeni, a zůstane jen dokonalé místo pro lidi, kteří byli učiněni dokonalými.
3) S Kristem, tím, koho nejvíce milujete! Pavel, kterému se dostalo té výsady navštívit nebe, napsal: „Mám touhu odejít a být s Kristem, což je zdaleka nejlepší“ (Filipským 1:23).
Tak se tady na Zemi příliš nezabydlujte!