Drazí čtenáři,
chtěli bychom se s Vámi podělit o radost, kterou jsme objevili před několika dny…
Když jsme před více než třemi roky připravovali s vydatnou pomocí několika bratrů webovou verzi SPKD, dělali jsme to s částečnou obavou, že nám to může ubrat na počtu prodávaných „papírových“ časopisů. Opak se však ukázal býti pravdou – prodej časopisů pomalu, ale stabilně roste.
Z čeho však máme velikou radost, je obrovský nárůst příznivců denních zamyšlení nad Božím Slovem na webu. Právě v těchto dnech počet přístupů na www.spkd.cz přesáhl 10 000 za uplynulý měsíc!!! Z toho jsou asi tři čtvrtiny pravidelných opakujících se čtenářů. Gratulujeme a děkujeme Bohu za Vás i růst, který svému Slovu dává. Velmi nás to povzbudilo, ale také zavazuje do budoucna.

Možná jste si všimli, že se na webu před časem objevila nová stránka Objednání, kterou jsme v posledních dnech přejmenovali a rozdělili na Časopis, Knihy a Obrazy, kde nově nabízíme zatím jen možnost objednání tištěné podoby SPKD a křesťanských pohádek od Johna Stewarta. Na Obrazech v těchto dnech pracujeme – rádi bychom Vám nabídli možnost vybrat si z několika připravených vzorů a biblických veršů nebo použít i svoji oblíbenou fotografii, verš nebo data. Tuto nabídku bychom do budoucna chtěli postupně rozšiřovat o další věci s křesťanskou tematikou. Ale o nich Vás budeme informovat, až přijde ten „správný“ čas.

S láskou Kristovou v srdci
Vaše redakce SPKD