„Výborně, dobrý a věrný služebníku!“ Matouš 25:23, B21

Bezvýznamný inženýr firmy Hewlett Packard Steve Wozniak, o kterém nikdy nikdo neslyšel, sdílel v roce 1975 se svým kamarádem Stevem Jobsem svou vizi. Jednalo se o výrobu a prodej snadno ovladatelného osobního počítače pro masové využití na celém světě. Dvojice na vývoji svého kompaktního počítače nepřetržitě pracovala. Když ho pak ale nabídli firmě Hewlett Packard, jedné z největších světových společností, vedení firmy v něm nedokázalo rozpoznat jeho neuvěřitelný potenciál a dalo palce dolů. Wozniak a Jobs tedy odešli, založili vlastní malou společnost s názvem Apple Computers – a odstartovali revoluci v počítačovém průmyslu!
Nikdy nebude nouze o lidi, kteří ti řeknou: „To se nedá udělat, to nebude fungovat.“ Těmto lidem se říká „zabijáci snů“, a pokud jim dopřeješ sluchu, vzdáš se dřív, než začneš. Za každým velkým úspěchem najdeš obyčejné lidi, kteří měli sny a byli ochotni vzít na sebe odpovědnost i rizika. To jsou lidé, kteří sklízejí odměny!
Ježíš zakončil jedno ze svých podobenství slovy: „Výborně, dobrý a věrný služebníku! Byl jsi věrný v mále, svěřím ti mnoho. Sdílej radost svého pána“ (Matouš 25:23, B21)! Jestli jsi připravený navzdory svým neúspěchům, zápasům a omezením odmítnout pochybovače, vyjít ve víře a používat dary, které ti Bůh dal, on se postará, abys měl úspěch.