„Také my jsme poznali lásku, kterou Bůh má k nám, a věříme v ni.“ 1. Janova 4:16

„Znal jsem tě před začátkem času. Vím, kolik je vlasů na tvé hlavě. Ať jsi rodič, nebo jsi dítě, jsi stvořen do mé podoby. Mám pro tebe plány. Také jsem ti dal dary potřebné k tomu, abys je naplnil; a to, co já dám, nikdo nevezme. Ale nezanedbávej je; používej je a denně je rozněcuj. Odpočívej v ujištění, že jsem v tobě začal dobré dílo a hodlám ho dokončit. Vždycky dokončím to, co jsem začal. Mé slovo ohledně tebe trvá navždy a moje oddanost tobě je nekonečná. V tomto životě budeš mít těžké problémy, ale rozvesel se; já jsem obral satana o jeho vládu nad tebou a o svět jeho síly, který tě měl zničit. Když jsi v potížích, pamatuj, že jsem přítomen, abych ti pomohl.

Dej mi svá břemena, a já tě ponesu. Když jsi ve stresu a unavený tlakem života, spočiň na mně. Budu tvou skálou, tvou pevností, tvým vysvoboditelem a tvou sílou. I když občas selžeš, nebudeš odložený stranou, protože já tě podpírám. Ale slovo varování: nenech si radit od těch, kdo jsou duchovně slepí a nepotloukej se se skeptiky. Měj potěšení v mém Slovu a tak jako velký dub, který roste u řeky, budeš mít zdar ve všem, co budeš dělat. PS: rád bych o tobě zase slyšel.“

„Také my jsme poznali lásku, kterou Bůh má k nám, a věříme v ni. Bůh je láska, a kdo zůstává v lásce, v Bohu zůstává a Bůh v něm“ (1. Janova 4:16).