„…abyste dosáhli plné jednoty smýšlení i přesvědčení.“ 1. Korintským 1:10

K tomu, abys mohl naplnit svou vizi, musíš vědět, jak ji sdílet s ostatními. A abys to mohl udělat úspěšně, musíš se s nimi umět spojit čtyřmi způsoby:
1) Musíš se s nimi spojit logicky. Čemu lidé nevěří, to nekoupí. Takže tvým prvním krokem je získat důvěryhodnost. Pokud ji nezískáš, nebudeš moci dále pokračovat. Jak to udělat? Tak, že jim zprostředkuješ realistické pochopení situace takové, jaká je dnes. Pokaždé, když se sdílíš o svou vizi, jedna z prvních věcí, na kterou se lidé zeptají, je: „Ale co když…?“ Pokud se nezeptají nahlas, řeknou si to potichu. A budou se na to ptát opakovaně, dokud nezareaguješ na všechny jejich obavy. Pokud sdílíš svou vizi, vyžaduje to velkou důkladnost a ochotu nezůstávat jenom u kladných stránek, zatímco vypustíš ty obtížné.
2) Musíš přijít s rozumnou strategií, které mohou uvěřit. Pokud vize vypadá jako příliš velká a nedosažitelná, lidi to odradí a rychle ztratí zájem. Když jsou velké vize rozděleny na menší části a různé části jsou svěřeny talentovaným jedincům, úkol vypadá dosažitelněji a každá osoba, které se to týká, bude mít zvýšený pocit osobního vlastnictví a podílu. Je to opravdové umění toto všechno sdílet efektivně, aniž bys zabřednul do podrobností nebo se zapletl s nudnými lidmi. Musíš poskytnout dostatek informací, abys uspokojil většinu lidí, ale ne příliš mnoho, abys je neztratil. To všechno vyžaduje zručnost, praxi a Boží pomoc. Ale musíš se to učit, abys byl schopen sdílet svou vizi s druhými.