„… vaši starci budou mít sny…“ Jóel 3:1

Světový boxerský šampion George Foreman byl vychován v křesťanské rodině, a nakonec se vrátil ke svým kořenům. Nejprve si ale vyzkoušel svět gangů, drog a násilí. Jeho kamarád poznal, že George je nejenom fyzicky zdatný, ale je v něm i určitý potenciál. Proto mu navrhl, aby svou agresi vybíjel konstruktivnějším způsobem v místní tělocvičně. Skončilo to tím, že se Foreman stal mistrem světa v těžké váze a vydělával milióny dolarů.
Kariéra světového šampióna v boxu je však relativně krátká a stárnoucí a nadváhou trpící Foreman se nakonec musel spokojit s okrajovými zápasy, za které dostával jen pár tisíc dolarů. Zoufale potřeboval zhubnout a vrátit se do formy. Kamarád ho přivedl ke zdravé výživě a součástí jeho nového stravovacího režimu se stal i malý gril. Jednoho dne Foremanova manželka navrhla, aby na gril, který dosud používal jen pro sebe, umístil své jméno a začal jej prodávat. A tak se i stalo! Do dnešního dne se prodalo přes sto miliónů grilů „George Foreman“ a lidé je kupují stále.
Zamysli se nad tím. George Foreman vydělal na svém malém grilu více peněz, než vydělal boxováním. Bible říká, že když přijde zmocnění Duchem svatým, „starci budou mít sny“ (viz Jóel 3:1). To znamená, že bez ohledu na věk pro tebe není příliš pozdě. Stačí padnout na kolena a modlit se: „Pane, všechno, co mám, a všechno, co jsem, ti plně vydávám. Použij si mě, jak uznáš za vhodné.“ A buď připraven, že až na to Bůh zareaguje, povede tě zcela novým směrem.