„Srdce jejího muže na ni spoléhá…“ Přísloví 31:11

Básník napsal: „Láska nebyla do tvého srdce vložena proto, aby tam zůstala. Láska není láskou, dokud ji nedaruješ.“ Uneseme odmítnutí mnohých, pokud jsme někým milováni, když přijdeme domů. Budou časy, kdy tě život srazí dolů, proto ze svého domova učiň svatyni. Zde je příběh, který ti to pomůže uskutečnit.
Konečně se rozhodl požádat svého zaměstnavatele o zvýšení platu. Než odešel do práce, řekl o tom své ženě. Po celý den se obávala. Teprve pozdě odpoledne sebral odvahu zajít ke svému šéfovi. Ke své radosti dostal zvýšení platu. V radostné náladě přišel domů ke krásnému stolu prostřenému jejich nejlepším čínským porcelánem a zapálenými svíčkami. Když cítil vůni speciálně připraveného jídla, předpokládal, že někdo z kanceláře zatelefonoval jeho manželce a řekl jí o tom. Našel ji v kuchyni a řekl ji tu dobrou zprávu. Objali se, než si sedli k úžasnému jídlu. Vedle svého talíře našel kartičku, na které bylo napsáno: „Blahopřeji! Věděla jsem, že dostaneš zvýšení platu. Toto jídlo má vyjádřit, jak moc tě miluji.“ Později, když šel do kuchyně, aby pomohl své manželce servírovat moučník, všiml si další kartičky, která vypadla z její kapsy. Když ji zvedal z podlahy, četl: „Netrap se tím, že jsi nedostal zvýšení platu. Stejně si to zasloužíš. Toto jídlo je vyjádřením toho, jak moc tě miluji.“
Přijetí! Láska! Stála za ním, ať se dělo cokoliv – mírnila údery, hojila rány, věřila mu. Proto dnešní slovo pro tebe je – podpírej svého partnera!