„… ať zůstávají v Boží milosti.“ Skutky 13:43, B21

Ve dnech před druhou světovou válkou vydala britská vláda sérii plakátů. Záměrem bylo zachytit povzbuzující hesla a rozšířit je po celé zemi. Plakáty byly napsány velkými písmeny a měly jednoduchý dvoubarevný formát. Jediným dalším grafickým prvkem byla koruna krále Jiřího VI.
První plakát byl vydán v září roku 1939: TVÁ ODVAHA. TVÁ VESELOST. TVÉ ODHODLÁNÍ NÁM PŘINESE VÍTĚZSTVÍ. Brzy na to byl vydán další plakát: SVOBODA JE OHROŽENA. BRAŇ JI VŠÍ SVOU SILOU. Tyto dva plakáty se objevovaly na vlakových nástupištích a v hostincích, obchodech a restauracích. Třetí plakát byl vytvořen, ale nikdy nebyl distribuován. Bylo vytištěno více než dva a půl miliónu kopií, ale nikdo je nespatřil, až téměř po šesti letech, když majitel knihkupectví v severovýchodní Anglii objevil jeden v krabici starých knih, které koupil na dražbě. Stojí na něm: ZACHOVEJ KLID A POKRAČUJ. Byl ve stejném stylu jako první dva plakáty, včetně královské koruny. Nikdy nebyl uveřejněn, ale zůstal v rezervě pro případ extrémní krize, jakou by byla například německá invaze. Majitel obchodu jej zarámoval a vyvěsil na zeď. Stal se tak oblíbeným, že knihkupectví začalo vydávat obrazy stejného originálního vzhledu na kávových hrncích, pohledech a plakátech.
Je to stejné poselství, jaké přinesli Pavel a Barnabáš prvním křesťanům v Antiochii: „… ať zůstávají v Boží milosti“ (Skutky 13:43, B21). Jinými slovy, zachovej klid a pokračuj.